1. toukokuuta 2010

Vielä kuivuu
Evakkopäivä 7:

Lattia on maalattu kolmeen kertaan valkoisella Betoluxilla. Viimeinen maalikerros on saanut kuivua 3 päivää. Huonekaluja ei voi vielä asetella paikalleen ilman pinnan rikkoutumista. Pinta kestää kuitenkin jo kävelyä. Ainakin vapun yli se saa vielä kuivua ihan rauhassa. 

Rauhallisesti täällä otetaan muutenkin. Ei vappurientoja tai minkäänsortin hulinaa. Paitsi veljesten välistä taukoamatonta riehuntaa. 


Aamulla kiinnitetään tuulihyrrät polkupyöriin ja ulkoilutetaan ilmapalloja.


Aurinkoista vappua!

9 kommenttia:

 1. Hauska kuva susta, ootko tummentanut tukkaa?
  Lattia näyttää ihanalta, valo heijastuu niin kauniisti.
  Hauskoja ilmapallonulkoiluttajaisia! :)

  VastaaPoista
 2. En ole, vaikka olisi aika kylläkin :)
  Mua jokseenkin pelottaa millainen se on kuukauden päästä koiran jäjiltä... Odotellaan vielä ulkoilua hetki ettei tartte raahata palloja maassa kylmä ja sateen takia..

  VastaaPoista
 3. Tulee varmasti upea lattia. Meillä Permolla maalattu lattia tytön huoneessa oli pitkään tosi pehmeä, maalit rutussa parista kohtaa, kun tehtiin listoituksia eikä miehet muistaneet joka kerta suojata kovin hyvin lattiaa. Maalasitteko vesiohenteisella Betoluxilla? Me ajateltiin kokeilla sitä seuraavaksi, ellei kuulu huonoja kokemuksia sieltä täältä. Mukavaa vappuviikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, että pääsette pian evakosta tapsuttelemaan uusille lattioille. Meilläkin vietellään rauhallista vappua, ilmapalloja pomputellaan ja syödään herkkuruokaa -- parempi minusta näin kuin käsittämättömässä juhlahumussa (ja sitä seuraavassa juhlapahoinvoinnissa). Aurinkoista vapun jatkoa teille!

  VastaaPoista
 5. Parasta ulkoilua teilläkin!me olemme koko porukalla lähdössä siskon perheelle grillaamaan- villatakki aurinkolasi varustuksella.Kauniit nuo lattiasi!Ja evakko kannatti!

  VastaaPoista
 6. Voi miten tulee hieno! Me oltiin viime keväänä evakossa alakerrassa samasta syystä, tänä kesänä haaveilen keittiön uudesta lattiasta, mutta taitaa jäädä haaveeksi vielä. Höh.

  VastaaPoista
 7. Miia - Maalattiin liuotinohenteisella betoluxilla. Käry oli kyllä melkoinen - huh! Pakko oli ottaa kestävin mahdollinen. Portaissa samaa maalia ja on kestänyt hyvin. Betoluxiin päädyttiin lopulta valkoisen värin vuoksi. Permoa kun olisi voinut sävyttää vanhan ajan värikartan väreillä.

  Mimmi - eikös olekin :) hih! Joskus on hyvä juhlia, vappuakin, mutta tänä vuonna erikoisolosuhteiden vuoksi (mieskin on työmatkalla) mentiin aika vaisulla meniningillä. Vappuisen Helsingin väenpaljouteen tosin minua ei saa enää uhkailemallakaan :) Kaunista ja rauhaisaa viikonlopun jatkoa sinne.

  Maria - Eipä olisi kuukausi sitten uskonut että vappuna pärjää villatakilla ja valkovuokot kukkii, eihän? Toivottavasti sisko laittoi hyvä pöperöt - aurinko ainakin näyttäytyi täällä meilläpäin :)

  Anjuska - kiitos, on tätä odotettukin noin vuoden päivät. Josko syksyllä sitten teillä?

  Aurinkoa viikonloppuunne! Hassua ajatella, että tänään on vasta lauantai...

  VastaaPoista
 8. Onpa rauhallisia kuvia. Meillä keittiössä sama maali ja ehkäpä sama värikin, en osaa sanoa. Seuraavaksi olisi tarkoitus maalata tuolla samalla olohuoneen lattia, josta maali on kolmessatoista vuodessa jo kovasti kulunut. Ja siinä on tällä hetkellä eri värikin. En ole vaan vielä saanut inspiroitua itseäni evakkotunnelmiin. Näyttää siis tosi kauniilta :)

  VastaaPoista
 9. Kirjailijatar - Kiitos. Voisinpa varjella lattiaa koirankynsiltä :/ Aika hienoa, että maalit ovat kestäneet teillä noin kauan. Kauttaaltaan kulunut maalattu lattia on kaunis!

  VastaaPoista