27. huhtikuuta 2010

Evakossa
Olemme olleet perjantaista asti evakossa yläkerrassa.

Koiran rikki kynsimä alakerran lattia saa vihdoinkin uuden pinnan. Lipeän ja öljyn yhdistelmä vaihtuu valkoiseen maalipintaan.

Viiden evakkopäivän jälkeen nurkat tuntuvat ahtailta. Eteinen ja yläkerta ovat turvoksissa alakerran huonekaluista. Lapsiakin alkuun ihastuttanut retkitunnelma alkaa pikkuhiljaa menettää hohtonsa.

Keittiö on saarroksissa märän maalin takana. Keittiössä, lappeelleen käännetyn ruokapöydän ja astiakaapin takana on myös kameran laturi.

Siksi tarjoan teille nyt vanhoja kuvia. Ja ihanan artistin: a Fine Frenzyn ja tämän laulun.


8 kommenttia:

 1. Tsemppiä remonttiretkelle! Tuo lipeäkäsitelty lattia on kyllä kaunis... pystyykö sen öljytyn lattian maalaamaan helposti päälle? Luulin, että ei onnistuisi tai ainakin olisi suuri työ.

  Minäkin kerään täällä rohkeutta sillä parin viikon päästä puretaan keittiö ja se tarkoittaa hieman erilaista arkea meille. Keittiön kautta kun kuljetaan myös yläkertaan ja kellariin... Lattian tekemisen ajan joudutaan siis kulkemaan ulkokautta lasten kanssa.

  VastaaPoista
 2. Mut ajattele sitä lopputulosta.Ihanat hohtavan valkoiset lattiat...kyllä kantsii odottaa:)

  PS:voisitko käydä asetus sivuilla,sinne kommenttiosioon laittamassa ruksin ponnahdusikkuna kohtaan.Helpottuisi kommentointi sivuillesi niin minulta kuin muiltakin.KIITTI.

  Kivaa keskiviikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Evakossa on rasittavaa olla. Minä muistelen vieläkin kauhulla parin vuoden takaista keittiöremonttia, kun keittiö oli pari viikkoa olohuoneessa. Onneksi teillä taitaa jo loppu häämöttää. Ihana rauha näissä kuvissa.

  VastaaPoista
 4. Voimaannuttava halaus sinne!
  Koittakaa jaksaa, helppoa se ei ole. Hommat on hyvällä mallilla kun lattia on maalattu jo, meillä vieläkin pitäis alkaa vaihe päällä.

  VastaaPoista
 5. Voimia sinne evakkoon!

  Ihana koirantassukuva :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia. Energiaa remontin keskelle ja hauskaa vappuviikonloppua, sateesta huolimatta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos huikkauksistanne!

  Miia - minäkin pidin siitä kovasti, vaan ei kestänyt koiraperheen elämää kovin hyvin. Lattiaa piti hioa aikalailla ennen maalausta, että tikkuisimmat kulumakohdat saatii kuntoon. Sitten päälle normaali maalaus. Tsemppiä teille tulevaa remonttiin.

  PikkuBertta - ajatukset jatkuvasti lopputuloksessa :) Yritin helpottaa jo aiemmin tuota kommentointia. Voisiko olla, että oman selaimesi ponnahdusikkuna-asetuksia muuttamalla kommentointi helpottuisi?

  Kirjalijatar - on nää kyllä melkosta kassialmaelämää... Kauhean kauaa ei enää jaksaisi. Niinkuin sanoit, loppu häämöttää - onneksi!

  Anu - kirkkautta tulee kyllä roppakaupalla.En malta odottaa, että saadaan olohuone käyttöön.

  Piupau - kiitos :) Meillä pitäis vaihe oli päällä noin vuoden. Kolmevuotias kuopuskin oppi ottamaan ITSE tikut pois jaloista.

  Solen - kiitos, jos oikein tarkkaan katsot - sieltä karvojen välistä pilkottaa ne lattian pahimmat viholliset, kynnet.

  Tiina - kiva, kun jätit kommentin käynnilläsi. Hieman extraenergiaa tarvitaankin, kiitos :) Iloista vappua sinulle!

  VastaaPoista