25. toukokuuta 2010

Sadetta & musiikkiaSadesää rauhoittaa. Silloin, ikään kuin luvan kanssa, saa tarkastella maailmaa  verkkaammassa tahdissa. Kun hidastaa vauhtia, todennäköisyys löytää jotain hyvää ja kaunista kasvaa.

Niin kävi nytkin. Löysin vahvaäänisen Laura Marlingin banjoineen.

Annan hyvän kiertää. Tässä hän myös teille.
8 kommenttia:

 1. Olipa kiva tuttavuus ! Kiitos Minttumaari- ja nuo kuusenkynnet : ) kuten meidän kuopus sanoo tekisi mieli maistaa ja raaputtaa .Hyvä olo lähti kiertämään-kiitos.

  VastaaPoista
 2. Onpa vaikuttava kuvasarja. Oikein sellanen väkevä suomalainen. Ja Laura tuossa perässä!

  VastaaPoista
 3. Minä teen kuusenkerkistä hunajaa. Se on ihananmakuista ja hyvä flunssankarkottaja.
  Minäkin sanon: kaunis kuvasarja.

  VastaaPoista
 4. Minä pidin tästä musiikista kovasti. Se sopii todellakin sadepäivään ja laulaja kaunis ja kaunisääninen.

  Pidän tästä kuvasarjasta ja olet oikeassa, kun kiirehtii hitaammin näkee enemmän.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia. Meillä sataa tänään, kylmää ja harmaata. Kietoudun villatakkiin, keitän kupin kuumaa ja jään kuuntelemaan musiikkia :)
  Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Ihana tunnelmainen postaus. Olen kuunnellut Lauran albumia spotifyssa paljon, kauniita kappaleita. Sadekin tuntuu jo kesäsateelta - ensi viikolla on jo kesäkuu!

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanista kommenteistanne!

  Maria - kivaa, että tykkäsit Maria. Kuusenkynnet - mikä ihana sana! Voitko uskoa, etten ole koskaan kuullut niitä kynsiksi kutsuttavan? Paljon kuvaavampi kuin kuusenkerkkä :)

  Teija - tosiaan :) Erityisesti tuo kaatunut paljas kelo tekee sen - oletko samaa mieltä?

  Solen - siis hunajaa? Kerro heti lisää!

  Kirjailijatar - olenpa iloinen, että pidit yhtä paljon kuin minäkin. Hidastaminen on palkitsevaa ja varmasti terveellistäkin.

  Piupau - täälläkin on satanut koko viikon. Villatakki, lämmin juoma ja musiikki kuulostaa rentouttavalta yhdistelmältä. Ole hyvä :)

  tiina { fanni & kaneli } - olet oikeassa, sade tuntuu kesäiselle ei lainkaan kylmälle :) Minäkin pohdin jo edellisen levyn hankkimista :)

  Kiitos kaikille vielä yhteisesti kommneteistanne. Tulin iloiseksi, kun piditte Laura Marlingista yhtä paljon kuin minäkin :)

  VastaaPoista