30. toukokuuta 2010

Nimipäiväviikolla
 • sain postissa tämän ihanan kirjan suloiselta Mimmiltä. Kiitos Mimmi, kirja on todella kaunis.
 • kannoin korteni kekoon päivakodin kirppiksellä. Yhteisen asian eteen puuhaaminen oli palkitsevaa.
 • ajelin uudella liilalla vaihteettomalla pyörälläni. Hurmiossa ja vapautuneena.
 • saimme etuajassa toivotun lupapäätöksen ja pihalle alkoi nousta varasto. (Kiitos Sadulle, Miialle ja Kirjalijattarelle sormien ja varpaiden ristimisestä.)
 • unelmoin magnoliapuun istutuksesta (magnolian kukka kirjan kulhossakin ja morsiamen kimpussa). Puu kestäisi Suomen talvetkin, mutten taida malttaa odottaa 10-15 vuotta sen kukkimista.
 • katsoin surullisena sivusta kuinka sade piiskasi omenapuun kukkia puista. Mehiläiset ja ampiaiset - toivottavasti olitte ehtiväisiä.
 • matkustin metrossa ruusupuun kanssa ja lauloin ystävälle töissä.
   


9 kommenttia:

 1. Myöhästyneet nimipäiväonnittelut! Ihania asioita olet viikkoosi saanut. :) Ja kiitos sinulle, osallistumisesta arpajaisiin, sähköposteista, kaikesta. Nuo tuolit tuossa kirjassa ovat minusta aivan hurmaavia, tuollaisia kun saisi kotiinsa!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut täältäkin! Kaunis kirja ja tuo toinen kuva,siinä on upea valo.

  VastaaPoista
 3. Olipa mukava kuva sinusta"Ruusupuun kanssa metrossa laulaen" -lämpöinen myöhäinen nimpparionnitteluni sinulle!

  VastaaPoista
 4. Rakastuin tohon omenapuunkukkakuvaan!
  Ihanaa, sulla on uusi pyörä! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea suosiolliselle lupapäätökselle! Kauniita kuvia. Minuakin ihastutti tuo ruusupuun kanssa metrossa matkustaminen, paljon mukavampaa kuin ilman ruusupuuta. Täälläkin sade piiskasi kaikki omenapuun kukat puusta. Nyt on valkoinen nurmikko ja pihatie.

  VastaaPoista
 6. Oih, kauniit kuvasi ja sydämeni kaipuu johonkin noin kauniiseen on riipaiseva. Olen kyllästynyt rivitaloon ja muovimattoihin. Minäkin haluan omenapuun pihaan ja luvan rakentaa ihan mitä vaan!
  Oho, menipä valitukseksi :) Onnea luvan johdosta, rakennuslupia ei ole aina ole kovin helppo saada. Kokemusta löytyy isäni kautta.

  VastaaPoista
 7. Kollektiivinen kiitos kaikille onnitteluista :)

  Mimmi - kiitos itsellesi. Kirja oli niin kauniisti pakattukin :) ja täynnä toinen toistaan kauniimpia kuvia. Tämä tuolikuva oli yksi minunkin suosikeistani.

  Niina - kiitos. Meillä on kesäiltaisin olohuoneessa pitkä ilta-aurinko, joka valaisee tässäkin.

  Maria - et usko miten mukava matkakumppani runkoruusu olikaan! - kanssamatkustajien onneksi en sentään laulanut metrossa vasta töissä :)

  Sari - :) uusi on pyörä, vaikka vanhakin olisi kelvannut. Toivottavasti tämä EI kelpaa varkaille, niinkuin sen edeltäjät.

  Kirjailijatar - kiitos! Osuit naulan kantaan -paljonpaljon mukavampaa kuin ilman :) Pitäisikö harkita vakituiseksi matkakumppaniksi?

  Solen - Elä nyt teillähän on niin kaunista! Kyllä sinä vielä sen omenapuun saat - miten olisi pilariomenapuu, joka mahtuu pieneenkin pihaan?

  ********

  Hei muuten, pysykää kuulolla, pidän pian pienen arvonnan 365 blogipäivän kunniaksi.

  VastaaPoista
 8. Heippa ystäväiseni! Kurkkaappa blogiini, siellä on sinulle tunnustus!

  Iloisia päiviä teille! :)


  Iida

  VastaaPoista
 9. Iida, kiitos :)

  100 asiaa, hui - keksinköhän niin monta...

  VastaaPoista