7. syyskuuta 2009

Lisää vettä myllyynOlen aiemminkin maininnut, että voisin vaihtaa koko kodin värityksen.

Kun löysin netistä nämä Rie Elise Larsenin kuosit, silmissäni jo vilisti täysin uudelleen väritetty koti.Haaveissani tapetoin olohuoneen seinät tai ainakin pari seinää Ritva Kronlundin kirsikkapuulla tai ehkä sittenkin tällä lumikiteellä . Tätäkin Annikki ja Ilmari Tapiovaaran upeaa 2+3 tapettia haluaisin johonkin, vaikka poikien huoneeseen.

Jatkan haaveilua/itsekidutusta vielä näiden ihanien Tia Borgsmidtin kuvien seurassa.


kuvat: Rie Elise Larsen

13 kommenttia:

 1. Voi, mä tykkään kanssa ihan tositositosi paljon tosta kirsikankukka tapetista. En tiedä miksi, mutta mulla tulee siitä ihan lapsuus mieleen ja Sinikka. :) Liekö Pirkkolassa ollut jotain ton tyylistä tapettia...

  Noi värit kyllä sopii sulle. Mä en voisi kuvitella meillä värejä...vaaleanpunaisesta haaveilen ihan pikkuriikkisenä mausteena. Ehkäpä uskaltaudun joitain tyynyjä hankkimaan. Tytöt voivat omia ne sitten, jos muutan mieleni.

  Ihana pörröinen koira!

  VastaaPoista
 2. Tykkään hirveästi väreistä, vaikka en niitä juurikaan sisustuksessa käytä... Jotenkin en osaa tai uskalla. Ei ehkä sovi meille. Jossain tekstiileissä pienessä määrin, mutta kaikki suuret pinnat haluan mahd neutraaleiksi. Hirsiseinien kanssa voisivat tummat materiaalit olla aika ahdistavia. Ihani nuo postauksesi kuvat:)

  VastaaPoista
 3. Ihania värejä ja ihanat sivustot avautuivat tuolta Rie Elisen kautta. Tuo kirsikkatapetti on aivan upea!!! Itse en selvästikään osaa irroitella noin rohkeasti värien kanssa, vaikka pidän myös voimakkaista ja iloisista väreistä.

  VastaaPoista
 4. Ihania värejä ja kuvia! Kaipaan kaiken valkoisen keskelle värejä. Sisustuslehdet vaan ovat täynnä valkoista, siis kaunistahan se on, mutta kotiini haluan myös värejä.

  VastaaPoista
 5. Hyvin samanlainen tapettimaku näemmä meillä = ) Nuo kolme on myös niitä, mitä mä olen miettinyt seuraavan rempan tullen. Ja tuo numerotapetti nimenomaan pojan huoneeseen... Ihania ovat!

  VastaaPoista
 6. Ihania piristyskuvia :) Tekee kyllä kauheasti jo mieli laittaa kotia, sellaista ihanaa pesää syksyä varten.

  Ja niin kaunis on sinun blogisi.

  VastaaPoista
 7. Sari - eikös olekin kiva sekä tapetti että hauva :) Kirsikkapuu tapetti on oikeasti 70-luvulla suunniteltu, ettei ihme jos tulee lapsuus mieleen :) Jotenkin ne värit vaan pulpahtaa jostain aina pintaan, vaikka harmoniseen kokonaisuuteen pyrkisinkin...

  Mari - juuri niin minäkin voisin haluta - suuret pinnat neutraaleiksi ja sitten söpöisen villejä värejä mausteeksi.

  Sari - Tällä hetkellä kukaan ei ilmeisesti tuo noita ihanuuksia Suomeen. Ehkäpä joku ulkolaisista nettiputiikeista saattaisi toimittaa tänne tai jopa sinne Atlantin toiselle puolellekin. Väreillä irroittelu olisi helpompaa, jos lopputulokselle saisi 100% tyytyväisyystakuun :) Pieleen mennyt irroittelu voi aiheuttaa syvää katumusta :)

  Piia - minä myös! Nyt meillä on liikaa beigeä. Ainoa jarru tässä projektissa on 2,5 vuotta sitten seinään liisteröidyt kauniit ja aika kalliit tapetit, joita en heti värimanian alkuhuumassani raaski poistaa. Ehkäpä aloitan muista elementeistä, kuten lattiasta, tekstiileistä ja huonekaluista. Sitten saattaa käydä niin että tapetin joutuu ihan "pakostakin" vaihtamaan :)

  Kotivalo - hauskaa :) kerro jos joskus saat ne seinälle. Tai jos löydät jotain muita hauskoja tapetteja :)

  VastaaPoista
 8. himalainen - Olen iloinen, että piipahdit täällä! Kirjoitimme samaan aikaan viestejä ja jäit edellisestä pois... niin on tämä syksy tuota aikaa, kun käperrytään kylmää suojaan sisälle - ihanaa en malta odottaa!

  VastaaPoista
 9. Kiitos linkistä *huokaa*, siellä oli ihanaa, menen uudestaan..ja uudestaan..ja uudestaan. Hyvän mielen värejä. Iloista.

  VastaaPoista
 10. Tykkään myös väreistä...mutta en ymmärrä, miksi usein kyllästyn niihin.
  Kiitos Minttumaari upeista linkeistä ja kuvista! =)

  VastaaPoista
 11. Jonna - hihii, minäkin menin uudestaan ja uudestaan :) kiitos kivasta hyvän mielen kommentista.

  Krista - ole hyvä vaan :) - mukavaa, että tykkäsit. Jaetaan näitä puolin ja toisin :) vielä lämmöllä muistan sitä Kate Towers linkkiäsi :)

  VastaaPoista
 12. Meillä oli siellä Puistolan asunnossa juuri tuo Kirsikkatapetti seinillä. Se oli aika ihana:-) Ihania vinkkejä sulla!

  VastaaPoista
 13. Jenni - ILOlla luin jättämääsi viestiä. Se teidän puistolan asunto taisi olla "aika" ihana. Saatan vain kuvitella... Vuosisadan vaihteen vaaleanpunainen huvila ei voi olla muuta kuin täydellinen :)

  Aurinkoisia syyspäiviä teille!

  PS. Vieläkö olet kotosalla niiden suloisten pirpanoittesi kanssa?

  VastaaPoista