23. syyskuuta 2010

.Saimme eilen poikien kanssa uudet tukat. Ihana ystävä tuli ja teki meistä ihmisen näköisiä. Lattialle pudonneista hiuksista olisi saanut hyvän peruukin, sen verran keveni kuontalomme. Ei olla enää hatihurttia tai hapsenkakkiaisia takkuinemme. Oli kyllä aikakin.

Koirareppana puolestaan joutuu vielä(kin) odottamaan, että joku nyppisi sille uuden turkin. Se joku taidan olla minä...

Tuolle "karvaiselle esikoisellemme" löytyi tänään nimikkolaulu. Yleensä musiikki saa pojat rauhoittumaan, mutta tällä oli täysin päinvastainen vaikutus. Pojista pienempi hyppäsi tuolille kesken iltapalan ja alkoi tanssimaan riemukkaasti mukana. En tohtinut kieltää, sen verran oli hienot muuvit ja suu korvasta korvaan.

8 kommenttia:

 1. Tiätkö, mullakin on kampaaja ihan kohta, klo 11.30. Ihanaa, en olekaan käynyt sit huhtikuun! Ja meijän pojankin tukka kaipais jotain, mut mitä? En raaski leikata kokonaan lyhyeksi, joten tuo lumber jackin malli vois olla hyvä välimuoto.

  VastaaPoista
 2. Oi miten suloinen koiruus teillä on. Äkkiä selaisin kaikki bloggaukset, joissa tuo ihana otus söpöstelee. Valtava koirakuume on vallannut meidän perheen. Kertoisitko hieman tuosta teidän ihanasta koirasta.

  VastaaPoista
 3. Hapsenkakkiainen :-D! Tajusin just, että mun takatukkana roikkuvan pöheikön johdosa taidan olla joku semmoinen.

  VastaaPoista
 4. Kävin juuri kans kunnon harvennuksessa ja niistä olis tehnyt kaksi peruukia... ;) Se kummasti piristää mieltä kun itseensä satsaa! Useammin pitäisi...

  Mulla vielä operaatio saada teinipoika parturiin, tukkansa on niiiiiin paksu ja pitkä, ettei koko poikaa sen alta kohta erota.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kauniit kuvat ja sulla on mun unelmahiukset! :) Haaveilen niin kovin tummista, vaikka vaalea taitaa käydä minulle paremmin. Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Hienot kuvat olet ottanut,minunkin pitäis mennä kampaajalle,rupee nämä hiukset olemaan siinä mallissa,että kaipaisivat kohennusta.:)Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Täälläkin yksi jos toinenkin kaipaisi kovasti kuontalon siistimistä. Mietin juuri tänään, että antaisinkohan vain edelleen oman värin kasvaa, kun jo hyvään alkuun on ehtinyt kesän jälkeen. Koiran nyppiminen, siinäpä vasta homma! Miedän koiruus tosin tekee sen minulle niin helpoksi, kärsivällisesti tyytyy kohtaloonsa ;)

  VastaaPoista
 8. Teija - Tuliko hyvä tukka? :)

  Anonyymi - kiitos :) Putsi on rodultaan kromfohrländer. Suomalaisia rotutovereihin verrattuna hieman pitkäturkkisempaa mallia. Voisin joku päivä vaikka kirjoittaa Putsista erikseen, mutta ennen sitä voit vaikka käydä lukemassa rodusta lisää rotuyhdistyksen sivuilta: http://www.kromfohrlander.fi/

  maijja - mummon kieliperintöä tuo hapsenkakkiainen :) hapsenkakkiaisen hapsuinen tukka lienee juuri takkuinen ja pöheikköinen.

  Krista - niin tekee ja olen samaa mieltä että useammin pitäisi. Onnea teinipojan kanssa :)

  Saija - kiitos, joskaan en usko että tukkani voisi olla kenenkään unelmatukka :)

  Tansku - kiitos :)

  Kirsikka - meillä urakka pitää jakaa kahdelle päivälle, muuten meilläkin melko nätisti annetaan nyppiä.

  VastaaPoista