2. elokuuta 2010

Lasipalatsi Design Markets

Ankeahkon töihinpaluuviikon ilopilleri on Lasipalatsin aukiolla 4. - 7.8. järjestettävä Lasipalatsi Design Markets. Luvassa on lukuisia kojuja täynnä veikeitä ihanuuksia.

Värikkään ulkoilmatapahtuman keskiössä loistavat nuoret taitajat

Tämä on kiva happening, joita soisi Helsinkiin enemmänkin.

Ehdottomasti kaikki siis tänne!

8 kommenttia:

 1. Voi kun asuisi vähän lähempänä, niin olisin siellä viivana! Kuulostaa mahtavalta tapahtumalta, niitä soisi olevan enemmänkin ja vähän täällä kehä kolmosen ulkopuolellakin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Täytyy käydä katsastaa.

  VastaaPoista
 3. Pääsisipä mukaan, mutta en taida malttaa lähteä täältä asti. Varmasti hieno tapahtuma!

  VastaaPoista
 4. Kävin tänään safkiksella nopeasti piiapahtamassa ja hihaan tarttui Youth vs Futuren sulkakoru ja pari "recycle or we will eat your pants"-merkkiä :)

  Koskas me ehdittäis nähdä?

  t.Annukka

  VastaaPoista
 5. Oi, en ehtinyt sinne....harmittaa...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne. Olen ihan kelvoton, kun vastaan teille vasta nyt...

  Tämän linkin takaa löytyy koko tapahtuman ihanin tuttavuus: http://www.humbugi.com/

  Solen - voi uskon sen. Toivotaan että vastaavanlaisia järjestettäisiin jatkossa enemmän ympäri Suomea. Etkös sinäkin ollut vastaavalaisessa tapahtumassa keväällä myymässä Mussukoita?

  Satu - eipä kestä :)

  Kirjailijatar - no niinpä. Teltta näytti melko vaatimattomalta lasipalatsin aukiolla, mutta teltan sisällä oli vaikka mitä kivaa.

  Annukka - Recycle or we will eat your pants :))))) - hauska! Mä en nähnyt noita. Sulkakorut kylläkin ne oli hienoja. Soitan sulle, olis ihana nähdä!

  Krista - ensi vuonna sitten. Aika monien tuotteita voi tilata netistä. Linkit löytyy tuolta tapahtuman myyjien listauksesta.

  VastaaPoista
 7. Hei,
  kauniita kuvia ja rauhallisen ihana blogiympäristö. tätä minä alan seuraamaan ! :-)

  VastaaPoista
 8. Olin myymässä, mutta se tapahtuma oli enemmänkin muotiin liittyvää kaikkea kauppojen myöhempään auki olemista ja muotinäytöksiä, ei niinkään niin paljon yksilöllisiä juttuja ja oikeasti design-asioita, kuin olisin toivonut. Mutta tuo olikin vasta eka kerta, toivon mukaan se ensi vuonna on hieman parempi.

  VastaaPoista