20. elokuuta 2010

Uusi perheenjäsen
Tätä olen etsinyt jo vuosia. Nyt sen löysin ja sain, vanhan ja hyväkuntoisen jugend-kaunottaren. Sisällä hyllyt ja asiaan kuuluvat vaatekoukut. Alla kaksi laatikkoa.

Mies haki sen eilen ja nyt se seisoo keskellä olohuonetta odottamassa siirtoa yläkertaan liinavaatekaapiksi. Saapa nähdä millä ilveellä se saadaan sinne raahattua, sillä se painaa ihan hirrrmuisesti. Ajatuksenani oli maalata ja patinoida kaapin, mutta nyt epäröin. Kaapin pinta on hyväkuntoinen ja kaunis tuollaisenakin, mutta niin kovin tumma.

Vielä hehkutan sen verran, että sain tämän vielä kovin mitättömällä hinnalla. Huutiksestapa tietenkin. 

Ihan vaan vinkkinä, että sieltä löytyy juuri nyt vaikka mitä...

15 kommenttia:

 1. Ojjdå miten onkin hieno!! Itsellä on myös etsinnässä vanha kunnon vaatekaappi. Ja varmaan empisin myös -to paint or not to paint...? Niin tai näin, upea on!

  VastaaPoista
 2. Ihan MIELETÖN!!!!! Tuollaista mä kanssa haaveilen saavani tulevaan taloon eteiseen. Tuo olis täydellinen! (Mut mulle liian tumma.)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kaappi. Ymmärrän epäröintisin maalaamisen suhteen. Itse pidän siitä juuri tuollaisena. Väri on aivan mahtava.

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana! Mä en maalais, vähän noiden sielu katoaa, jos maalataan, kuten nyt on "muotia" vähän kaikki maalata... Kyttään työpöytiä kans huutiksesta, nyt siellä ois pari kivaa vanhaa tyrkyllä.

  t.Annukka

  VastaaPoista
 5. Ihana!!! Olen niiiin kateellinen ;))

  VastaaPoista
 6. Älä ihmeessä mene maalaamaan! Menee kaunis kaappi.. Pidä ihmeessä tuollaisena, se ei olisi sitten enään sama, jos sen maalaisi. Mieti vielä!

  VastaaPoista
 7. Oih ja voih, mikä kaunotar! Tuollaista kaappia etsii varmaa yksi sun toinen, minä ainakin :) Laitahan kuvia sitten kun se on paikoillaan.

  VastaaPoista
 8. Hieno! Ymmärrän täysin maalausepäröintisi. Olen miettinyt meidän puusohvan maalausta jo pitkään ja vieläkään en tiedä maalatako ja minkä väriseksi, vai vetäisikö päälle vain jonkun tummemman suojan...Vai pitäiskö odottaa niin kauan kun muutetaan ja katsoa sitten, oi ja voi!

  VastaaPoista
 9. Kiitos myötäilostanne!

  Täytyy sanoa, että kuvissa kaappi kyllä näyttää todellista punertavaltammalta.

  Sanottakoon vielä sekin etten ole siirtymässä näihin rakeisiin kuviin vaan kamera on taasen reissussa. En vain malttanut olla kertomatta teille tästä löydöstä ja siksi kuvat räpsitty Iphonella.

  Amelia - käy huviksesi kurkkaamassa tuolla huutiksessa. Minä sain tämän kolmella sadalla, mikä on mielestäni halpa.

  Anrinko - kyllä sen vielä löydät - juuri sopivan.

  Minttu - taidan katsella sitä tummana jonkin aikaa ja tehdä päätöksen vasta myöhemmin.

  Annukka - eikö?! näinhän se vähän on - varsinkin, jos maalaus menee pieleen ja siitä tulee liian sliipattu. Toivottavasti löydät hyvät pöydät. Hei, pitäiskö nähdä joku päivä? PITÄIS!

  Sade - hihii, kiitos :)

  Anonyymi - taidan miettiä, kun se todella on hirmu kaunis noinkin. Aika rikollistahan on maalata alkuperäisvärissään olevaa vanhaa huonekalua.

  Solen - :) lupaan, että laitan.

  VastaaPoista
 10. Kirsikka - välillä on hyvä pohtia pidempään. SE kun osuisi sävyn kanssa lopulta oikeaan välttyisi monelta harmaalta hiukselta.

  VastaaPoista
 11. Se on kyllä kaunotar, ihan tuollaisenaankin. Mahtava löytö.

  VastaaPoista
 12. ooooh, en ottaisi riskiä vaan jättäisin tuollaiseksi. Patinoin nuorena yhden kaapin piloille. Vaaleaa vain kaveriksi.

  Pikkutuoli näyttää takana ihan minuatyyriltä...

  VastaaPoista
 13. Saanko udella paljonko on mitätön hinta tuosta?
  Hieno on.

  VastaaPoista
 14. Kirjailijatar - kiitos, niin minustakin.

  eilen tänään huomenna - se minuakin pelottaa, että maalaus ja patinointi ei onnistuisi. Tuoli kaapin takana onkin miniatyyri - se on lasten tuoli :)

  Piilomaja - saa udella, maksoin siitä 300 e. Minusta ei paha hinta lainkaan.

  VastaaPoista