24. heinäkuuta 2010

Vielä viikko

 


Vielä viikko aikaa hitaille aamuille ja pitkille öille.

Verkkaiset kesähetket saaressa ja rannalla jäävät päällimmäisinä mieleen tästä lomasta. En ole vuosikausiin uinut yhtä paljon. Auringon tuoksu iholla.

Ihana, läpeensä lämmin kesä. Juuri sellainen, jota jää ikävä.

14 kommenttia:

 1. Hei! Mitkä kesäkuvat! Kyllä, kuvaat tätä kesää juurikin oikeilla sanoillakin...sellainen, jota jää ikävä...niinpä. Ihanaa hidasta viimeistä viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tervehdys!
  Meillä loppuu loma jo nyt ja juuri ajattelin, ettei ole vuosiin loma tuntunut näin pitkältä (siis positiivisessa mielessä:D).
  Nautittu on, ja on mitä muistella!

  Hauskaa loppulomaa teille!

  VastaaPoista
 3. Lämpöistä viimeistä lomaviikkoa! Ja kiitos ihanasti tuoksuvasta paketista ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania kesäkuvia. Nuo linnun poikasetkin nokka auki, kaunista! Mukavia viimeisiä lomapäiviä :)

  VastaaPoista
 5. Ja minulla viela viikko kesalomaan!!!
  Ihanaa,etta saadaan viettaa osa lomasta siella Suomessa,joten toivon mukavien ilmojen jatkuvan...

  VastaaPoista
 6. Minun lomani loppuu, päällimmäisenä mielessä kiire ja remontti mutta myös lämpö(jota täällä pohjolassa ei ole ollut läheskään niin paljon kuin siellä) ja hitaat aamut ja kuistissa nautitut hetket. Kesä on ihanaa!
  Kuvasi kuvastavat onnellista kesää!

  VastaaPoista
 7. Ihanasti olet kuivaillut kesän, niin kuvin kuin sanoinkin. Se on kyllä varmaa, että talven keskellä haikein mielin muistelemme tätä kesää. Tämä on ollut varsin mieleenpainuva. Minäkin olen uinut ennätyspaljon, parhaimmillaan monta kertaa päivässä! Onneksi on ranta melkein vieressä.

  VastaaPoista
 8. Pikavastaus kaikille (ennenkuin lähden lentokentälle: Kööpenhamina odottaa!!!): kiitos lomapäivien toivotuksistanne ja kaikista muista huikkauksistanne ja hyvää lomaa muillekin lomaileville ja lomansa aloitteleville :)

  Now I'm of to Copenhagen :)

  Palaan pian!

  VastaaPoista
 9. Upeita kuvia. Nautihan vielä lomastasi! :)

  VastaaPoista
 10. Kivoja kuvia! Tämä kesä on ollut niin mahtava, melkein voisin sanoa, että paras sellainen, no ainakin pitkään aikaan. Oikein mukavaa loppu lomaa!

  VastaaPoista
 11. Hei,

  Vierailen ensimmäistä kertaa blogissasi enkä voi olla ihastelematta kauniita kuviasi! Ihania!

  Koiruus on muuten varsin hurmaava -minkä rotuinen mahtaa olla?

  Mellu

  VastaaPoista
 12. Kiitos Sade, Piia, Jonna, Mirka ja Mellu. Nautiskellaan kesästä, kun sille ei näy loppua! Loma tosin loppui minulta tänään, toivottavasti teillä on sitä vielä jäljellä runsain mitoin.

  Mellulle: Koiramme Putsi on rodultaan kromforhländer :)

  Ja kirjailijattarelle vielä: linnunpoikakuva on miehen ottama. Olivat muuten liikuttavia ja vain peukalonkokoisia. Emo oli tehyt pesän mökin seinään jääneeseen amppelin virkaa toimittaneeseen sinkkisankoon. Emo hautoi muniaan eikä lainkaan häiriintynyt meistä. Tässä poikaset muutaman päivän ikäisiä...

  VastaaPoista