20. tammikuuta 2010

Hiljaisia haaveita
Kuvat: Toast


Olen viime päivinä hiljaa itsekseni haaveillut:
 • puhtaammasta, selkeämmästä ja kevyemmästä ruuasta
 • uudesta lempivaatteesta
 • lämpimästä, kesäisestä metsästä
 • juuri oikean sävyisen turkoosin öljymaalin sekoittamisesta

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia kumpikin. Jotenkin japanilainen tunnelma näissä. Teillä on ihan uskomattoman ihana tapetti! Ja haaveileminen on parasta, itse harrastan sitä säännöllisesti. Ei sillä niin väliä, toteutuvatko kaikki haaveet, itse haaveilu on mukavaa.

  VastaaPoista
 2. Voi, voi eiii... Ei nämä ole minun kuviani (voikun olisivatkin) vaan ihasteluraamattu TOAST:n kuvia. Joka päivä olen vasta niin pimeän aikaan kotona, että valokuvaaminen on mahdotonta, kun valo on karannut toiselle puolella maapalloa. Harvoin tohdin käyttää muiden kuvia, nyt olin vaan röyhkeä ja "lainasin". Mutta olen samaa mieltä ihana tapetti ja haaveilu on ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Toastin kuvat ovat upeita ja inspiroiva.. Haaveilu auttaa ja rentouttaa. Samaa täälläkin.

  Tunnelmallista haaveilua!

  VastaaPoista
 4. Ihania haveita. Pieniä ja hyviä.
  Minä myös rakastan toastin kuvia. Olen tilannut itselleni usemampaan kertaan heidän luettelon, mutta jostain syystä posti ei sitä tänne asti ole kuljettanut. Murrr...

  VastaaPoista
 5. Kuvat ovat kyllä ihania, mutta niin ovat sinunkin kuvasi olleet taas kerran näissä viimeisimmissä postauksissa. Mieleen jäi ne keltaiset helmet, koska ihastelen aina keltaisia yksityiskohtia, mutta se on jotenkin vaikea väri tuoda kotiin. Täydellinen turkoosi, se onkin vaikea tehtävä! Uusi lempivaate olisi ihana ja ruokakulttuuri tässä perheessä on lipsunut ihan järkyttävään suuntaan viime aikoina. Seuraavaa inspiroivaa postausta odotellen, tästä on tulossa yksi suosikkiblogeistani. :)

  VastaaPoista
 6. Kuinka rentoja onkaan, noukimpa tästä omaan teemaani tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 7. Hienoja haaveita! Minä haaveilen lämpimästi, juuri nyt. Mutta ihanaa, valoisaa vielä ennen viittä iltapäivällä! Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Hei ja kiitos kommenteistanne.

  Anni - Niin ovat! Sitä samaa sinulle :)

  Tirpana - pienet haaveet tuntuvat hyville, liian isot turhan vaativille. Vaikka jostain täysin saavuttamattomasta pitää aina vähän uneksia...

  Miia - kiitos, oletpa kultainen :) minuakin viehättää keltainen. Kotona vielä vieras ja haasteellinen väri, mutta vaatteissa jo tuttu. Ja eikös olekin kinkkinen tuo turkoosi, pitää ilm. vaan kokeilla. Kerron miten onnistus :)

  Valkoinen persilja - nouki ihmeessä :) tuo ensimmäisen kuvan värien yhdistelmät ovat mielestäni hienot.

  Satuseni - Valo tekee hyvää. Esikoinenkin 5v. totesi ääneen tänään: "Äiti, onpa ihana auringonpaiste. Ihmiset rentoutuvat auringossa." Samaa sinulle :)

  VastaaPoista