27. heinäkuuta 2009

Viimeisiä lomapäiviäKaksi päivää lomaa jäljellä. Olo on hieman haikea.

Vaikka kesä vielä jatkuu, lapsia tulee iso ikävä. Taas tuntuu sille etteivät työpäivän jälkeiset tunnit heidän kanssaan riitä minulle.

Tänään ja huomenna kuitenkin vielä nautitaan. Näyttää tulevan yksi täydellinen heinäkuinen päivä.


Tässä muutama kuva uusimmista hairahduksistani. Ale-löytöjä Mokosta ovat Ricen neljän kahvikupin setti ja bambutikkaat. Kastemekko on taitavan siskoni ompelema.

5 kommenttia:

 1. Loma loppuu väistämättä, meillä sitä jäljellä vajaat kaksi viikkoa. Mutta toisaalta, mielessä monta mukavaa kesämuistoa, joiden voimalla taas jaksaa yli talven... ;-)

  Kauniita kuvia olet ottanut, tuo alin on aivan ihana enkelinsiipineen ja kauniine tikaspuineen.

  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 2. Niin se arki koittaa ja ymmärrän haikeuden.
  Onpas kivat kuvat uusista kupposista ja kastemekkokin on päässyt kuvaan!
  Ihania viimeisiä lomapäiviä sisko-kulta!

  VastaaPoista
 3. Niin, hurjalta tuntuu, että työt pian kutsuvat ja todellakin vain illat omien lasten kanssa...niisk. Vaikka äkkiä taas totutaan, mutta jotenkin tuntuu niin julmalta. Ainakin äiti-ihmisestä, lapset saattavat ollakin mielissään koulusta ja päiväkodista ja kavereista...Ihastuttava tuo alin kuva. Todella kaunis kastemekko.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille ihanista kommenteistanne.

  Sari - näinhän se on vääjäämättä se loppuu. Muistoja on kerätty talteen ahkerasti :) Toisaalta ihan mukavaa töihinkin on mennä, mutta voisin elää näitä verkkaisia päiviä vielä mielelläni viikon tai kaksi :) Hyviä lomapäiviä sinulle

  Sari - kiitos armaani :)

  Satu - totta puhut. Julmalta tuntuu, mutta kyllä sitä tottuu sekä lapset että aikuiset. Mekko on tosiaan käsistään näppärän siskoni tekemä, joka bloggaa osoitteessa kaunistaelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Voi mikä ihana ajatus laittaa siivet kastinmekkoon -jos ikinä saan lapsen niin lainaan tuota ideaa!

  VastaaPoista