4. heinäkuuta 2009

Liilaa ja keltaistaOlen havainnut viime viikkoina liilan ja keltaisen sävyjen miellyttävä minua erityisen paljon. Tämä on kummallista, sillä aiemmin en ole järin pitänyt liilasta, keltaisesta kylläkin.

Tuntuu, että näen liilaa ja keltaista jatkuvasti ympärilläni. Tienpientareiden leinikit, lupiinit, kissankellot. Oman pihan iirikset, mirrimintut, loistosalviat ja muut.


Mieluiten myös valitsen päälleni liiloja ja keltaisia vaatteita. Kirkkaan vihreäkin käy, hätätapauksessa. Suorastaan lamaannun, jos joudun tyytymään johonkin tylsään väriin.
Ilahdun, jos ja kun voin pukeutua värikkäästi.Värimania puskee jo sisustusmieltymyksiinkin.

Suunnitelma kuuluu näin: reippaasti lisää valkoista ja raikkaita värin pirskeitä. Turkoosia ja vanhaa vihreää, ehkä jopa vaaleanpunaista/-sinistä. Joka tapauksessa nyt tuntuu, että haluan sanoa hellurei masentavalle ja mieltä latistavalle beigelle.


Olohuoneen hiekanväriset tapetit tosin saavat jäädä paikoilleen - ainakin toistaiseksi.


Mutta alakerran koiran kynsimän lautalattian voisi hioa ja maalata valkoiseksi. Vaaleaksi lipeäkäsitelty ja öljytty mäntylattia ei valitettavasti kestänyt tämän konkkaronkan vauhdikasta elämää.En tiedä kestääkö maalattu sen paremmin. Ainakin valkoinen lattia armahtaa valkoisen koiran omistajaa, joka ei ole maailman tunnollisin imuroija.

5 kommenttia:

 1. Täällä on kyllä niin kauniita kuvia. Ihanalta näyttää:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kauniista sanoistasi Mari :) Käyn tuon tosta itse ihastelemassa blogiasi ja seuraamassa kiinnostavia postauksiasi. Mukavia kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Minäkin pidän väreistä....niin sisustuksessa kuin vaatteissanikin. En osaa ajatella päälläni pelkkää harmaata, mustaa ja valkoista ilman jonkinlaista väriläiskää....kaikkein mieluiten olen yhtä väriläiskää koko ihminen:)

  VastaaPoista
 4. Näin on Mirva - minäkin olisin mieluiten väriläiskää koko ihminen :D

  VastaaPoista
 5. Hei vaan. Mitenhän joku valkolakkaus kestäisi lattiassa? Siis ihan kunnon kova lakka? Niitä luulisi olevan monia eri sävyjä, kuten seinälakkojakin.

  Ihania lomapäiviä!

  VastaaPoista