15. heinäkuuta 2009

RakkauskukkiaTakana muutama päivä mokillä. Kyllä kotiin on aina taivaallista palata.


On hykerryttävän ihanaa pestä omat ja lasten hiukset juoksevalla vedellä, paahtaa leipää ja nukahtaa omaan sänkyyn. Myös väljät neliöt ja kodin valoisuus ilahduttavat suunnattomasti mökkireissujen jälkeen.Kotona saan myös aina rakkauskukkia.

Pojat kantavat vuoron perään lyhytvartisiksi katkottuja ketokukkia tienpientareilta. Esikoiseni on kutsuu niitä rakkauskukiksi. Siltä ne minusta tuntuvatkin.
Nyt vain nautin kodin tunnelmasta, äänistä, tuoksusta ja rentoudun. Ja tietenkin ihastelen suloisia rakkauskukkiani.

PS. Vaikka kotiin on mukava palata, oli mökilläkin mukavaa. Viimeisenä päivänä ajoimme siskoni ja siskontyttöjeni kanssa Savonlinnaan. Joka vuotiseksi vakiintuneella päiväretkellä katsastetaan paikalliset kirpputorit ja sisustusliikkeet.

Ensimmäisessä kuvassa retken saldoa: kymppitorilta löydetyt puoli-ilmaiset pitsit ja maitotonkka. Löytyi reissulta muutakin kivaa, niistä kuvia ehkä joskus myöhemmin...


4 kommenttia:

 1. Kotiin on aina niin mukava palata ja se eka suihkussa käynti tuntuu niiiiiin luksukselta..vaikka onhan siinä oma viehätyksensä saunassa peseytyää ja välillä pulahtaa järveen.. :) Mutta kyllä se on vaan niin helppoa kotona - varsinkin kun on vielä yksi vaippaikänen joka kakkii vaippaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta seurasta! Nyt on kaikki pyykit lähes pesty ja lakanat mankeloitu! :)

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  Löysin tänne blogiisi sattumalta. Näyttää kauniilta ja kivalta. Tulen varmasti uudelleen!

  VastaaPoista
 4. Heissan - koneemme oli yllättäen viikon huollossa, joten vastakommentit ja uudet postaukset ovat joutuneet odottamaan. Mutta nyt...

  Pieni Lintu - meillä ei enää vaipparuljanssia, mutta muistan hyvin viime ja sitä edeltävät kesät kuin meillä oli samat sävelet :)

  Sari - kiitos itsellenne! Oli taas kivaa yhdessä :)

  Tirpana - kiva kun vierailit täällä ja jätit kommentinkin :) kiitos ja olen iloinen, jos tulet toistekin.

  VastaaPoista