2. joulukuuta 2010

Hetkittäin pääsen tunnelmaan


Niin ollaan jo joulukuussa. Marraskuu juoksi ohi ja juoksu jatkuu edelleen.

Hulinan keskellä saan hetkittäin joulun odotuksesta kiinni ja lisään listalleni taatelikakun, jäälyhdyt ja silkkipaperitähtien tekoa.

Kamerassa ei ainoatakaan omaa kuvaa, siksi talvitunnelmia Plumosta.


kuvat: Plumo

8 kommenttia:

 1. En tiedä miten tämä elämä tuntuu vain nopeutuvan vuosi vuodelta. Samalla pitäisi kuitenkin pystyä nauttimaan jokaisesta päivästä ja hetkestä, lapsien kasvusta, viettää tarpeeksi vapaa-aikaa, mutta silti hoitaa työnsä hyvin. Ja aina vain on perjantai.. En tykkää näin nopeasta ajankulusta. Varsinkin kun tätä ikääkin alkaa jo olemaan..  Tunnelmallisia joulunodotushetkiä teille! Joulu on aina ihanan rauhallista aikaa, vaikka sitä edeltääkin aikamoinen tohina ja touhu.

  VastaaPoista
 2. Onpa mukavaa kuulla sinusta!Kaunista joulunodotuksen aikaa sinulle -ja kyllä Taatelikakku on minulle joulun ehdoton kahvihetki herkku myös.

  VastaaPoista
 3. Sama juttu, toi taatelikakku ja jäälyhdyt ovat ihan ehdottomat. Söin tänään elämäni parasta taatelikakku, jossa oli glögiä. Nam! Mukavia ja rauhallisia hetkiä!

  VastaaPoista
 4. Täälläkin aika juoksee hurjaa vauhtia ja tuntuu, ettei mitään ehdi. Minullakin on listalla taatelikakku :)
  Mutta onneksi on perjantain, viikonloppu on hyvää aikaa tehdä niitä joulujuttuja joita ei viikolla ehdi.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Minullekin taatelikakku on yksi joulun tekijöistä. Ilman sitä ei tule joulua, ei vaan tule :) Nuo kuvat olivat kauniita, tuli joulufiilis. Tänään onkin pikkujoulut, joten joulufiilistä on ilmassa. Mukavaa joulukuuta.

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa kivalta puuhalta. Aivan ihanat sukat!

  VastaaPoista
 7. Hei te,

  kiitos kommenteistanne.

  Iida - olen samaa mieltä. Oikein rauhaisaa joulunodotusta myös sinulle ja perheellesi.

  Maria - voi sinua ihanaa, kuului ja sitten taas katosi keskelle pyörremyrskyä. Nyt alkaa rauhoittua - ja tänään pääsen vihdoin tekemään taatelikakkua ja muitakin kivoja joulupuuhia.

  Selma - kuulostaa hyvälle tuo yhdistelmä - onko sinulla sen reseptiä - voisin kokeilla joskus?

  Solen - toivottavasti sinulla alkaa jo kiireet rauhoittumaan. Hyvää tätä viikonloppua sinulle ja etenkin sitä seuraavaa :)

  Kirjailijatar - ei niin, taatelikakku on parasta. Mummoni leipoi useamman joka joulu. Toivottavasti pikkujoulusi olivat riemukkaat!

  Baba - eikö olekin?! Minustakin :)

  VastaaPoista
 8. kauniita kuvia sulla :) täällä eka kertaa piipahdan.

  VastaaPoista