7. marraskuuta 2010

Korkea aika
Eteisen villasukkakorista puuttuvat äiskylän sukat, sillä ne ovat pysyneet jaloissani koko viikon. 

Jo riittäisi roikkuvat silmät, ontto pää ja kuumeesta punoittavat posket. Tämän ennätyssitkeän flunssan takia meni eilenkin sivusuun ihanat ystävät ja jumalaiset makuelämykset.

Nyt tankkaan taas teetä hunajalla, jotta vihdoin saisin oman ääneni takaisin. 

16 kommenttia:

 1. Voi sinua!Paranemista ja pian toivon myös sinulle.Hunaja,tee ja villasukat .Paras kombinaatio tuossa "olossa"

  VastaaPoista
 2. Voi kurjaa! Pitkittynyt tauti vie kyllä voimat totaalisesti. Jaksamisia!!!

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Itsekin muutama viikko sitten sairastin tuon megaluokan syysflunssan viikon kuumeella, yskällä, nuhalla ja äänen totaalisella katoamisella. ei kivaa ei :( Ja jälkiviisaana suosittelen kaikenmaailman vastustuskykyä' parantavat tropit taudin jälkeen, jotta välttyisit seuraavilta taudeilta. Itse olen ollut megaflunssan jälkeen jatkuvasti lievässä flunssassa, kun ilmeisesti vastustuskyky taudin jälkeen ei ollut ihan parhaimmillaan...

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä harmi ettet päässyt eilen, ruoka oli todella todella hyvää, menkää ehdottomasti vaikka joskus ukon kanssa kahdestaan. Parane pian, jookos. Tänään Strömsössä laitettiin valkosipulin kynnet (paperin sisällä) sieraimiin ja korviin ja tehtiin jalkahaude sekä inkivääristä kuumaa juomaa, kuulemma erittäin toimivia flunssalääkkeitä.
  t.Annukka

  VastaaPoista
 5. Voivoi, pikaista paranemista! Kaunis on sukkapino ilman äidinkin sukkia. Flunssat ovat olleet tänä syksynä harvinaisen sitkeitä.

  VastaaPoista
 6. ikävää, että sairastat! Nyt vaan jatkat villasukat jalassa ja hunajaa teen sekaan! pikaista paranemista! toivoo selma, jolla villasukat jalassa vaikkei olekaan kipeä:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos sympatiastanne ystävät!

  Maria - kiitos Maria, olen samaa mieltä.

  Johanna - kiitos, tämä on ollut käsittämättömän pitkä pöpö. Toivottavasti te säästytte tältä.

  Lotta - kuulostaa tutulle. Kiitos vinkkauksesta, monesti olon helpotuttua sitä on vaan niin onnessaan (ainakin minä usein olen), ettei jälkihoidot ja extravitamiinikuurit enää muistu mieleen. Josko tällä kertaa olisi viisaampi.

  Annukka - voi vain kuvitella mitä kaikkia ihania herkkuja teille kannettiin, mutta kurjinta oli etten päässyt näkemään teitä :/ Tuoreesta inkivääristä keitetty juoma kuulostaa ihanalle, mutta mua naurattaa toi valkosipulit nenässä ja korvissa. Kuulostaa niin kahjolle, että sen on pakko toimia :)))

  Kirjailijatar - nuo keltaiset ovat nimeltään "Pikachut" ja kaikessa keltaisuudessaan mun lempparit. Olen kuullut samaa ja nyt myös kokenut sen.

  Selma - näin teen, kiitos :)

  VastaaPoista
 8. Oi,pikaista paranemista! Täällä vähän koko ajan tuntuu taas tauti kolkuttelevan,vaikka oli jo tuossa aika vasta ihan huolella vierailulla,toivottavasti ymmärtää nyt vain pysyä poissa.

  VastaaPoista
 9. Villasukkakori on jotenkin sympaattinen ajatus.

  VastaaPoista
 10. Sympatiaa täältäkin, on kurjaa sairastaa jos pitäisi venyä suuntaan jos toiseenkin. (mun täytyy paljastaa, että toivon usein sairastuvani flunssaan että saisi vaan olla. Mutta sitten kun tauti iskee niin ei se kuitenkaan ole koskaan yhtään mukavaa).

  VastaaPoista
 11. No johan nyt teitä flunssat hiertää, kurjaa. Parane pian!

  VastaaPoista
 12. Ryppymekko - kiitos sitä samaa toivon teille.

  Piilomaja - ja ihan hirmusen kätevä :) etenkin tässä perheessä, jolla mikään ei oikein tahdo pysyä paikallaan. Koriin on sukat helppo nakata ja lasten sieltä poimia.

  Anniina - nimenomaan joka suuntaan. MIkä siinä onkin että aina silloin kun ei mitenkään voisi kaatua sänkyyn potemaan, joutuu sen tekemään.

  Sari - sanos muuta, pikku hiljaa tästä toetaan, kai. Eihän sitä viikko tolkulla yhtä flunssaa voi sairastaa..

  VastaaPoista
 13. minulla oli eilen kurkku kipeänä ja ounastelin, että nytkö se flunssa iski. Sain strömsöstä hyvän vinkin flunssaan ja sitä vastaan. Leikkaa valkosipulin kynnestä sopivan kokoinen pala nenään ja kääri se paperiin. Valkosipulin aromaattisten öljyjen ja luonnostaan antibioottia sisältävien aromin pitäisi kulkeutua elimistöön sitä kautta ja parantaa. Ja kuinka ollakaan, istuttuani koko illan sipulin kynnet nenässä, aamulla kurkku ei ollut enää yhtään kipeä! Että kyllä se jotain auttoi!
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 14. Solen, hymyilin aiemmin ystäväni vastaavalle kommentille noista valkosipuleista :) mutta hitsit, oisko niissä oikeesti jotain perää? Komiikalta ei tosin voisi välttyä + mun tuurilla ovikello soisi ja tulisi yllätysvieraita :)

  VastaaPoista
 15. Minulla oli jo aikoja sitten tuo samanlainen flunssa,ensin meni ääni viikoksi ja sitten flunssa päälle,ei ollut häävi olo.:(.Voi toivotaan että paranet tuosta flunssasta:)Pikaista paranemista sinulle♥

  VastaaPoista
 16. PIkaista paranemista!!! Villasukkia ei ole koskaan liikaa....=)

  VastaaPoista