29. marraskuuta 2009

Aavistus joulua

Niin juoksi viikonloppu nopeaan.

Kahteen ohitse vilahtavaan vapaapäivään
mahtui paljon hyvää. Rentoa läsnäoloa ja rakkaiden ihmisten jälleennäkemisiä. Piipahdimme pikkuruisen siskoni uudessa kodissa ja suloisten siskontyttöjeni syntymäpäivillä. Mahtuipa pikkujouluviikonloppuun mukaan pipareidenkin tuoksua.

Ajatukset pyörivät vahvasti tulevassa kuussa. Olen pikkuhiljaa kaivanut esiin joulukoristeita ja askarrellut joulukortteja. Tämä taitaa olla perheessämme ensimmäinen joulu, jota lapset tietävät odottaa. Se tekee tulevan joulun odotuksesta erityisen ihanan.

Tunnelmaisia pikkujoulun toivotuksia teille näiden Ullamaija Hännisen ja Kai Tirkkosen
raikkaiden joulukuvien myötä.

12 kommenttia:

 1. Minä en ollut ennen lapsia oikein jouluihminen, mutta niiden myötä on joulua ollut kiva odottaa ja vähän hössöttääkin siitä, varsinkin nyt kun nuorempikin ymmärtää joulusta jotakin.

  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Ihanat sävyt näissä kauniissa kuvissa! Ja voi tuota koiruutta!

  VastaaPoista
 3. Kauniita ja rauhoittavia kuvia. Tunnelmallista joulun odotusta!

  VastaaPoista
 4. Maanantaihei teille!

  Kiitos kommenteistanne - vielä hieman verkkaista on tämä bloggaamiseni, mutta kiitos kun pysytte matkassa mukana :) kommenttejanne on aina ILO lukea.

  Piia - lapset saavat kummasti käsityksiä muuttumaan monessakin asiassa. Itse olen aina ollut jouluihminen. Mutta kaipa tuo termikin pitää sisällään eri tasoja - ihan täysin vauhko tuskin olen koskaan ollut :) keskikesällä en ole yhtään lahjaa kantanut kaappiin odottamaan, toisin kuin äitini :)

  Satu - tuo oli hauska leikkihetki - tuo kelta-sininen lelu on koiraraukan ainoa sisälelu ja se sitten saikin sunnuntaina melkoista kyytiä :)

  Sini - hei sinulle ja kiitos kommentistasi. Oikein kaunista joulun alusaikaa sinullekin :)

  Lempeää viikonalkua kaikille teille, jotka pyörähdätte täällä!

  VastaaPoista
 5. Seesteinen tunnelma.
  Mukavaa joulukuuta,

  Tania

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia sinulla ja kiitos linksistä siellä myös kauniin valoisia kuvia!

  Hyvää joulukuun ekaa!

  VastaaPoista
 7. Voi suloinen Pustikka! Tuli ihan ikävä!
  Kiitos viimeisestä - oli ihana nähdä!
  Takkuatakkua on mullakin, kertakaikkista ajanpuutetta!

  Energistä viikkoa ja hyvää joulukuuta!

  VastaaPoista
 8. Hiphei, löysin sattumalta kauniin blogisi - tätä jäänkin seuraamaan. Kauniita kuvia! Iloista joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 9. Pikainen yhteinen hei teille kaikille,

  Sari ja Anu, kiitos huikkauksistanne ja hyvän mielen joulukuuta teille!

  Kiitos uusille tuttavuuksille Tanialle ja Marjalle - kovin iloinen olen että olette löytäneet tänne ja piristitte päivääni terveisillänne - kiitos :)

  Nautitaan tästä talven mukanaan tuoneesta joulukuusta!

  VastaaPoista
 10. Raikkaan näköistä jouluodotusta teillä. Meillä kaikki paikat vielä pölyssä, ikkunat jonkinmoisessa pölyssä nekin, mutta onhan tässä vielä aikaa. Itse olen ehdottomasti jouluihminen, ja valmistelen joulua mielellään. Tänä vuonna valmistelen vain sen minkä tarvis, eli muutamia jouluisia valoja, ja ehdottomasti kynttilöitä. Tänä jouluna on tärkeää, että saamme nauttia tulevan joulun puhtaassa kodissa. Ja hyvässä seurassa. Se riittää jouluun.

  VastaaPoista
 11. Minttumaari! Tämä Pustikka on kyllä suloisin koira minkä olen nähnyt =) (Onhan hänen nimi Pustikka...näin ymmärsin Sarin kommentista =)

  Olen paketoinut Sulle kortit valmiiksi. Jouduin lähtemään eilen kuvauskeikan takia myyjäisistä kello 17.30. Jos olet käynyt sen jälkeen, niin ehkä Sanna huomasi antaa Sulle kortit

  VastaaPoista
 12. Huomenta,

  Syysleimu - voi, pölyä täälläkin leijailee - mukavaa ettei he välity kuvista :) Joulu on ehdottomasti mielentila. Vaikka valmistelut ovatkin hauskoja, joskus vähempikin suorittaminen riittäisi. On meillä joskus vietetty joulua tekosiistityssä kodissa ja silti se joulu on tullut. Mutta hyvällä seuralla päästään pitkälle :)

  Krista! - kävin eilen myyjäisissä töiden jälkeen. Kiersin, pyörin ja etsin sinua, mutta en löytänyt! En ollut ottanut pöydän numeroa talteen - olin varma, että löydän sinut ilmankin. Toisin kävi... sitten lähdin juuri joskus viiden jälkeen. Olisi mielelläni tavannut sinut ja vaihtanut muutaman sanan.

  Olisitko viitsinyt lähettää kortit minulle? Laitan sinulle mailia.

  Pustikan oikea nimi on Putsi, mutta lempinimiä riittää.. Pusti, Pustikka, Puti, Vuti, Vusti jne. Rakkaalla lapsella on monta nimeä...

  Ihaninta viikonloppua teille arvon neidit/rouvat!

  Nautiskellaan vapaista!

  VastaaPoista