7. maaliskuuta 2010

Vihdoin ja viimein

Meillä vietettiin eilen vihdoin ja viimein 5-vuotis synttäreitä. On ihanaa, että lapsi sai pitkään odottamansa juhlat, jotka peruttiin toissalauantailta pikkuveljen sairastumisen vuoksi.

Tänään olemme yhdessä tutkineet eilisiä paketteja. Niistä yhdessä oli WSOY:n Oppi&ilo -sarjan arvokkaita asioita opettavia tehtäväkirjoja. Näissä on järkeä, miksi tälläisiä ei ole älytty tehdä aiemmin? Serkkujen tuomaa maapalloakin olemme pyöritelleen ja jutelleet pitkät pätkät maailman maista ja meristä. Miten minulla onkin niin viisas ja tiedon janoinen pikkuinen, olen ihan pakahtua.

Juhlalta tuntuu sekin, että mieheni ikuisuudelta tuntunut viikonlopputöiden rupeama päättyy. On mukava saada isi takaisin viikonlopuiksi. 

Aurinkokin näyttäytyy lähes päivittäin ja kevät sarastaa. Elämä tuntuu notkahtavan raiteilleen.

(Tänne tosin kaipaisin useammin kuin nyt on ollut mahdollista. Blogger on toiminut viime viikkoina tuskallisen hitaasti. Kärsin, kun luonanne vierailu on niin hankalaa ja joskus lähes mahdotonta, kun yksikään kuva ei lataudu.)

10 kommenttia:

 1. Kauniit keväiset kuvat!
  Juhlat on aina kivoja! Varsinkin lastensynttärit. Pantton täyttää 2v ensi viikolla. Emme pidä kotona tällä kertaa isoja juhlia. Päätimme juhlia fammulassa ja mummulassa erikseen ja ystäväperheen kanssa sit pienesti meillä kotona.
  Pantton niin pieni ettei itse ymmärrä isojen juhlien päälle. 1v juhlat olivat isommat, mut nyt minä en vaan jaksa. Onko se kamalaa?
  Teen pojalle kakun ja ostan keksejä, saa avata suloiset ostamani lahjat ja olemme yhdessä. Siinä se.
  Kivaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Varmasti lapsi malttamattomana odottanut juhlia. Huokaissut vihdoin ja viimein.
  Täälläkin kevät paistaa jo hieman, kaunista kevättä sinulle. Toivon, että bloggeri rupeaa toimimaan, niin saamme kuulla sinusta useammin.
  Niin ja tuo eka kuva on niin kaunis.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis tuo sinun astiasi, aivan ihana. Ja olen kuullut jonkun toisenkin kehuneen noita kirjoja, ovat ilmeisesti oikein hyviä. Onnittelut vielä päivänsankarille!

  VastaaPoista
 4. Ne kirjat ovat tosiaan hyviä. Onnea vielä teidän 5-vuotiaalle. On varmaan ihanaa saada viikonloput "takaisin". Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 5. Ihana, että lapsi osasi iloita juhlasta viikon viivästymisen jälkeenkin!

  Oikein hyvää naistenpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 6. Naistenpäivätervehdys teille ja kiitos huikkauksistanne.

  Anrinko - kelpo suunnitelma - etkä ole yhtään kamala! Totta puhuen, itse en ole hääppöinen juhlien järjestäjä - saan enemmän näppylöitä järkkäämisestä ja hyviä viboja... Minä taidan sittenkin olla se kamala :)

  Solen - Juurikin näin :) Vähän kypsyttää tämä verkkainen ruksutus... Kyseessä taitaa tosin olla nettiyhteys, joka tökkii. Mies oli ottanut härkää sarvista ja vaatinut tänään asian kuntoonlaittoa operaattorin puolelta... Toivotaan parasta. Kevättä, aurinkoista sellaista, sinnekin oikein sylikaupalla!

  Kirjailijatar - taisi maksaa euron toissaviikonlopun kirppiskierrokselta. Siihen kuuluu vielä kahden kupin vetoinen teekannu. Minustakin aika veikeät, vaikka ovatkin ihan tusinaposliinia. Vihoista vielä: tämä tunneäly-vihko oli aivan mieletön. Kannustaa lasta pohtimaan omia tuntemuksiaan hyviä ja vähemmän hyviä - Thumbs up tälle!

  Miia - kiitos :) tuntuu ettei viikonlopuista saa lainkaan kaikkea irti, jos toinen on töissä. Nyt tuntuu kuin maailma olisi mahdollisuuksia täynnä!

  Emilia - kyllä osasi :) kurjalta tuntui tosin aiemmin synttäreiden siirto, mutta eipä sille minkään mahtanut. Hyvää naistenpäivää (ja synttäriä) sinullekin!

  VastaaPoista
 7. Kauniit kuvat!
  Ihanan positiivisia asioita siellä,
  mukava kuulla.Voikaa hyvin!

  VastaaPoista
 8. Onnea viisivuotiaalle!

  Tuon sarjan kirjat ovat todella hyviä, meillä on myös useita niistä. Suomalaiseen kirjakauppaan saa menemään aina monta kymppiä kerralla kun hamuaa lapsille kaikkia kehittäviä kirjoja! Niitä on NIIN monia nykyään! Olispa meidänkin lapsuudessa ollut! :)

  VastaaPoista
 9. Hei,

  taidan olla ensimmäistä kertaa vierailulla. Tulen toistekin!

  VastaaPoista
 10. Hei teille!

  Virva - kiitos terveisistäsi. Hyvää oloa sinullekin.

  Iida - kiitos. Eivätkö olekin? Hyvää kevättä teille.

  Merja - Tule, tule toistekin. Itse pidän kauniista blogistasi ja kuvistasi ihan hirrmuisesti!

  --------

  Kone ja yhteydet tökkii vieläkin aika pahasti, vaikka jotain teknisiä viilauksia kuulemma tehtiinkin. Sen vuoksi aika hiljaista on ollut täällä...

  VastaaPoista