31. lokakuuta 2010

Talvisävyt





Minulla on sisäinen tarve siirtyä pikkuhiljaa kotona talviväreihin. Värikkäät räsymatot saavat lähtöpassit. Jäädä saavat valkoiset, harmaat, ruskeat ja liilat. Eilen löysin niiden kaveriksi ja iltojen lämmikkeeksi lähetystorilta okranväriset satiinipeitot.

Kierrätyskeskuksen 20v. synttäreiltä kannoin pois yläkuvan komuutin. Kävelin ulos 40 euroa köyhempänä, mutta oikein tyytyväisenä kauppoihin. Se päätynee poikien huoneeseen todennäköisesti valkoiseksi maalattuna.

Tästä piti tulla neulontaviikonloppu, mutta nyt keskitynkin kuumeisen esikoisen hoivaamiseen. Hitaasti pitenevä kaulahuivini joutaa odottaa.

13 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä väreistä. Pelkät pastellit saa mennä, mutta muuten kivat ja voimakkaat tehovärit ovat tervetulleita piristämään tunnelmaa. Itse olen ihastunut punaiseen ja violettiin, sekä tietysti mustaan!

    Ihana komuutti. Oikein hyvä ostos!

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Mahtavat löydöt olet tehnyt taas! Ihana komuutti.
    Mä yritän päästä eroon liiasta tavarasta ja ens viikolla menen kirppikselle myymään. Just tyhjennettiin I:n huoneen kaappeja ja voi pyhä sylvi-kaikkea sitä tulee säästettyä. Huhhuh! ;)

    Mä olen nyt aivan in love harmaaseen valkoista unohtamatta.

    Terveisiä potilaalle. Kerro, että löydettiin pojille omat kiikarit.

    VastaaPoista
  3. Kaunista, ihania värejä. Tuo kaappi on aivan mielettömän hieno. haaveilen samanmoisesta, mutta kun ei tunnu löytyvän sitten millään :(

    VastaaPoista
  4. Paranemisterkut sinne. Ihana komuutti, ja mielestäni ihan kohtuullinen hinta!

    Talvivärisi kuulostavat hyviltä, itse jätän se liilan vaan pois. Jotenkin harmaa on nyt se väri, mutta pikkaisen tehostetta se tarvii jostakin muusta, petroolista?

    Lankakorisi on ihastuttava!

    VastaaPoista
  5. Hieno ostos tuo komuutti ja kauniit täkit!

    VastaaPoista
  6. Kaunista. Pidän itsekin noista väreistä ja samoja sävyjä löytyy meidänkin kodista! :)

    VastaaPoista
  7. Minäkin hehkutan kotinne sävyjä! Kaunista!

    VastaaPoista
  8. Kaunista Kyllä valkoisella puulattialla kelpaa! sen kun kausittain aina sisustusvärit vaihtaa. Kaiken keltaisennälkäni jälkeen minäkin vihdoin valmis siirtymään talviväreihin.

    VastaaPoista
  9. Todella kaunista ja tuo kaappi,ihana väri miten sopii siihen:).Ihania talvivärejä,sopivia♥

    VastaaPoista
  10. Toivottavasti pieni on jo parantunut. Komuutti on komea ja teillä kaunista ja kauniin väristä. Minusta on kiva, kun tekstiileillä voi muutella tunnelmia vuodenaikojen mukaan.

    VastaaPoista
  11. Kivoja värejä. Suosittelen Allbäckin pellavaöljymaalia, tulee todella kaunis pinta :). Muista sopiva pensseli ja palovarovaisuus pellavaölyn kanssa!

    VastaaPoista
  12. Hei te ihanat ja kiitos kommenteistanne.
    Lapsen jälkeen tämä kaatui kuumeeseen eikä pöpö ole olekaan ollut ihan helposti selätettävää sorttia. Nyt neljäs kuumepäivä ja olo on kuin usvaisella rämekuukkelilla...

    Emilia - minäkin mustaan, mutta meillä pitäisi vedellä seinät kokonaan valkoisiksi, jotta mustat voisi tulla tänne. Mieli tekisi kovasti, mutta en millään raaskisi, jos vaikka tulen katumapäälle ja silloin ei undo-nappula toimi :)

    Sari - voikun mäkin saisin itsestäni irti yhden kirppismyyntireissun. Ens kerralla mennään kyllä yhdessä. Ja kiikarit! Enpä kerrokkaan saatte itse tulla tuomaan :) ihastuvat niihin varmasti!

    Lotta - älä menetä toivoa, kyllä se vielä löytyy. Itse löysin tämän pari kuukautta sitten - vuosien etsinnän jälkeen.

    Teija - kiitos, minustakin hinta oli kohdillaan. Ja mukavasti saatoin kantaa sen siltä istumalta kotiin - eipä tarvinnut sumplia kuljetusta niinkuin huutislöytöjen kanssa joutuu aina tekemään. Petrooli on kaunis väri ja näyttää harmaan kanssa erityisen kauniille.

    Hyvä Mieli - minusta komuutti on juuri sopivan simppeli muodoiltaan, joten se oli tervetullut meille asumaan. Mutta... mistä näitä täkkejä oikein tulee :))) - nämä oli jo vanhat täkit numero 3 ja 4. Seuraavien kohdalla joutunee jo todella pohtimaan hankintaa.

    Kehrä - kiitos. On jännä, miten ruskeat tuntuvatkin taas hyvälle ja luonnolliselle.

    Minja - kiitos kaunis. Kyllähän täältä vielä löytyy värejä joka lähtöön, mutta nyt silmä lepäisi näissä parhaiten. Täytyy siis yrittää parhaansa karsia muita.

    Eilen tänään huomenna - maalatulla ylipäätään sen öljytyn lipeälattian jälkeen. Voiko olla helpompaa kuin tämä (no ehkä voi, mutta ero siihen on niin valtava)! Minullakin on ollut tänä syksynä yllättävä keltaisen nälkä, eikä se ihan täysin ole vielä kadonnutkaan :)

    Tansku - sanoitpa hyvin - sopivia juuri. Mielentilaani ja talven valoon sopivia.

    Kirjailijatar - pieni on kunnossa, mutta äiskä raakkuu kuin varis kuumemittari korvassaan. Ja kiitos - nyt nämä värit pitäisi muuttaa keittiöön ja yläkertaankin.

    Baba - tuo Allbäckin pellavaöljymaali on minulle täysin tuntematon. Kiitos vinkistä - pitääkin heti ottaa siitä selvää.

    Kiitos vielä kaikille - yritän saada postattua jotain uutta, kunhan järki alkaisi juosta ja kamera pysyisi käsissä.

    Tschüss!

    VastaaPoista
  13. Oi, mikä kaunis komuutti ! :)
    Löytö!

    VastaaPoista