2. syyskuuta 2010

Superlatiivipäivä








Lastenjuhlat on vietetty. Tänään huokaisen syvään ja nostan jalat pöydälle.

Koti on siisti - ihanin olo. Mieskin teki yllätykseksi maailman parhainta kanapastaa.

Kuin palkkioksi viikon kestäneestä siivousrupeamasta, löysin täältä haikailemaani konjakin väristä villalankaa. Myyjä kutsui sitä viskin väriseksi. Yhtä kaikki, sen väri on minusta täydellinen. Ohuempaa ja hieman edullisempaa se olisi ehkä saanut olla, mutta laadukasta se ainakin on.

11 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti tuosta ylimmästä kuvasta! Siisti koti on kyllä parasta. Kiinnostaisi kovasti kuulla maailman parhaan kanapastan resepti. Ruokien keksiminen on välillä niin vaikeaa, että kaikki vinkit tulisivat tarpeeseen.

    Ihana sävy tuossa langassa. Syksyllä iskee minuunkin lankahulluus. Tekisi kovasti mieli neuloa itselleni tunika, mutta tulisikohan siitä ikuisuusprojekti. Ohjeen olen kyllä jo hankkinut. Kunhan saisi nuo lapasetkin ensin valmiiksi. Vastasin siis edellisen postin kysymykseesi :)

    VastaaPoista
  2. Siitä tulee kyllä paras olo, kun talo on siisti ja järjestyksessä, ja vielä rauhallinenkin. Oi sinun onnea! Tuo lanka on aivan mahtavaa. Tekee mieli kutoa, mutta jotenkin lykkään sitä -- että ensin koti kuntoon, sitten puikot sormille. Tuo yläkuvan tumma kaappi (?) on aivan tosi makea.

    VastaaPoista
  3. Ihania värejä ja noi okran väriset läiskät ylhäällä ihanat!!!

    ja oih mulla lasten synttäreitä tiedossa kahden viikon sisään kahdet ja muistelen jo valmiiksi viime vuotta ja miltei jännittää miten selviän 7v ikäisistä mutta tyttären 11v uskon menevänhyvin;)ja hänelle ei enää tule kuin muutama hyvä ystävä!

    Ihana lattia tuossa ylimmässä kuvassa1

    Iloista päivää sinulle!
    Anu

    VastaaPoista
  4. Kaunis kuvasarja. Tuosta langan väristä tulee mummi mieleen, mitäköhän lie siitä joskus muinoin neulonut. Tykkään kyllä!

    Niin, ja mullekin kanapastaa kokkaileva mies, kiitos :)

    VastaaPoista
  5. Kaunista lankaa! Mitähän siitä on tulossa. Kauniita kuvia. Olisipa meilläkin siistiä, oih. Pitänee taas aloittaa siivousurakka. Nautinnollista viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Ihanan väristä lankaa! Näyttääkin niin kovin pehmoiselta.
    Ja siististä kodista tulee kyllä aina hyvälle tuulelle..harmi vaan että se ilo ei ole kovin pitkäikäistä,ainakaan meillä:)

    VastaaPoista
  7. Ihanaa lankaa - mitä siitä tulee? =)

    VastaaPoista
  8. Sinä ja sinun langat! =)
    Terkkuja pojille!!!

    VastaaPoista
  9. Yhteinen pikakommentti kaikille: KIITOS ihanista kommenteistanne, palaan niihin jokaiseen pian.

    Sitä ennen tornado pyörähtää taas käyntiin ja aloittaa huomisen juhlavalmistelut!

    VastaaPoista
  10. Satu: käy näin värinä ja tuoksuna, mutta maun päälle en ymmärrä vieläkään.

    Pauliina : muistelisin että kanafileitä, valkosipulia, paseerattua tomaattia (merkkiä Polpa, jos suinkin löytyy), yrttejä, suolaa pippuria ja loraus kermaa. Simple as that! Salaisuus piilee tomaattikastikkeen keitossa. Sitä (tom.+sipulit+mausteet+yrtit)kannattaa keittää pitkään, jotta kirpeys katoaa. Kiva, kun vastasit edelliseen postaukseenkin :)

    Mimmi - kyllä ennätät vielä, nyt rauhassa puratte muuttokuormaa. Nautinto on sitten moninkertainen kun saat puikot käsiisi.

    Anu - voi, onpa sinulla lasten synttärit lähekkäin! Tsemppiä synttärivalmisteluihin!

    Teija - kiitos :) veikkaan, että 30-20v. sitten tuon väristä lankaa löytyi jokaisesta lankakaupasta. Nyt sain etsiä sitä oikein todenteolla.

    Piupau - purin tuon ruman alun jo kokonaan, mutta langasta tulee kaulahuivi.

    Niina - pehmeää se todella on. Niin tulee hyvä tuuli siististä kodista. Ei se tosin ole pitkäikäistä täälläkään.

    Sort of Pink - huivi siitä tulee. Voisin hakea hieman lisää ranteenlämmittimiä varten.

    Krista! - sanos muuta :D Voi miten kaipaan sinua tänne blogimaailmaan :)

    VastaaPoista