28. elokuuta 2010

Lankakuume







Löysin yläkuvan vanhan paperitapettirullan lähetystorilta - eurolla. Rakastan sen hailukan vihreää väriä. 

Toisen kuvan konjakin värisen puuvillalangan ja bambupuikot löysin kierrätyskeskuksesta yhteishintaan 1,5 euro. Olo on kuin Hannu Hanhella!

Kai se on syksy, mikä saa minut päivittäin suunnittelemaan reissua lankakauppaan, vaikka lankakorissa on useita korkkamattomia keriä. Ensimmäisenä puikoille lähtee varmaan pitkä kaulaliina. Löytäisinpä siihen jostain juuri tuon puuvillalangan väristä villalankaa.

Mitä te neulotte tänä syksynä?

8 kommenttia:

  1. Oi mitä löytöjä! Tapetti on aivan IHANA! Ja tuo lankakin..
    Minä tein viime talvena Novitan Temposta itselleni paksun kaulauhuivin ja se oli ehkä vähän tuon sävyinen,hieman kirkkaankeltaisempi vain. Huivista tuli ihanan muhkea:)

    Ja sama juttu...korissa on vaikka kuinka paljon lankoja,mutta uusia tekisi mieli ostaa koko ajan. Pitää kiertää lankakaupat ja -osastot kaukaa:)

    Ajattelin kutoa tänä syksynä ranteenlämmittimiä,uuden huivin,sukat lapselle ja miehelle ja kokeilla ehkä takkia tai jotain muuta vähän isompaa.

    VastaaPoista
  2. Ihania löytöjä! Ole virkannut kaulahuivikkeen ja nyt on työn alla villatakki norosta, helppo malli joka etenee sitä mukaa kun raskin ostaa lankaa(hämään nääs itseäni ettei takille tule juurikaan hintaa kun ostan vaan kaksi kerää kerralla ;) )
    Palmikkosukkia huutaa sielun, ne teen piakkoin varmasti välipalaksi. Syksy on tuonut valtavan vimman takaisin.

    VastaaPoista
  3. Ajattelin neuloa ehkä jouluisen kaulaliinan itselleni tai sitten siskoni tulevalle vauvalle jotain pientä. Se pieni varmasti valmistuisi nopeasti. Haaveilen kyllä jonkinsortin neuletakista itselleni, mutta melkoinen urakka.

    Tuo tapetti tosiaankin on ihana!

    VastaaPoista
  4. Tapetti on kaunis! Hyviä löytöjä olet tehnyt.

    Neuloskelen tällä hetkellä pientä slipoveria siskon pojalle, tosin junnaa vaan nyt paikoillaan. Vaikkei edes ole suuren suuri neulomus :)

    Lapasia pojalle ja itselle villasukat, niitä varmaan sitten seuraavaksi.

    Lankahulluus on ihanaa, nautitaan! Kyllä se sitten kevääseen mennessä taas ohi menee :)

    VastaaPoista
  5. Ihania löytöjä! Lankakerät ovat niin houkuttelevia. Niitä voisi ostaa vaikka joka päivä ja suunnitella mitä tekee - kun vaan vielä olisi aikaa tehdäkin niistä jotain =)

    VastaaPoista
  6. Huhhei, jo on hienot löydöt ja edullisesti! Tapetti on valtavan upea :)

    Mun pitäisi jatkaa huiviani, aika samaa väriä kuin tuo sinun löytämäsi. Sitten voisin tehdä tiskirätin ja ehkä koettaa jotain pientä nukenvaatettakin saada aikaisiksi, niitä kun on tilattu :D

    VastaaPoista
  7. Tosi kaunis tapetti, ihana kuvio ja värikin sopii kivasti syksyyn. Olen ihan mahdoton lankojen kanssa, koko ajan meinaan haalia lisää, kun vanhoistakaan en ole ehtiny neuloa. Nyt olen päättänyt että yhtään en osta lisää, ellei kirpparilla tule tosi halvalla vastaan. Haluaisin neuloa vaikka mitä, mutta aika taitaa tulla vastaan. Polvisukat, pipo ja lapaset itselle ja huivi myös! Ai niin ja joku ihana nueletakki! Lapsille pipot ja lapaset, sukat...apua, olis niin paljon kaikkia ihania ohjeita!

    VastaaPoista
  8. Vihdoin pääsen vastaamaan teille. Täällä on puuhattu lastenkutsuja useamman päivän ajan (huh!).

    Niina - minäkin neuloin viime syksynä tempoa ja tiedänkin tuon keltaisen, hieman okraan vivahtavan sävyn. Ranteenlämmittimiä minäkin - ainakin - niitä tekee niin sukkelaan. Ja ehdottomasti pitkän kaulahuivin.

    Piupau - palmikkosukat - oi! Tuo yhden kerän ostaminen kerralla - loistojuttu :)

    Sini - kaulahuivia minäkin. Sini muuten, ompelemasi mekot ovat olleet aivan ihania!

    Teija - lankahulluus hyvinkin. Välillä jotkut tekeleet jäävät junnaamaan, se on kurjaa.

    Sort of Pink - niinpä, aikaa kun olisi lisää.

    Minja - itse asiassa pitää korjata tekstiä sen verran, että maksoin tapettirullasta 2 euroa. Lähetystorin täti pyysi euroa maksoin kuitenkin kaksi kun oli niin kaunis. Voi nukenvaatteita, niitä on varmasti hauska tehdä.

    Kirsikka - ihana kuulla että sinäkin :) Jospa minä oppisin lukemaan ohjeita, olen siinä aika surkea. Sitten vasta todella avautuisi uusi maailma neulomisessa!


    Olipa ilo lukea kommenttejanne, kiitos niistä!

    VastaaPoista