17. kesäkuuta 2009

Teetä ja sympatiaaEdessä on kesän ensimmäinen mökkireissu.

Mökkielämän aloittamiseen valmistautuminen on perheessämme täysin oma taiteenlajinsa, joka sisältää useita koomisia piirteitä. Yksi niistä on se etten vieläkään, 33-vuoden iässä, osaa pakata järkevästi.

Varaan aina mukaan KAIKEN tarpeellisen ja mahdollisesti tarpeellisen. Vielä silloinkin auto käy jo pihalla, sullon viime tingassa haalittuja tarpeellisuuksia kaikenlaisiin pusseihin ja nyssäköihin. Lopputuloksena täysin turvoksiin ahdettu auto ja kaiken roinan tarpeellisuuden kyseenalaistava mies.

Opinkohan koskaan?
Luultavasti en...


Taidanpa siis ottaa rennosti ja olla armollinen itselleni.

Keitin kupin kirsikkayrttiteetä ja aloitan voimien keräämisen loppuviikon koitosta varten.

Kaunista ja rentouttavaa juhannusta!

2 kommenttia:

 1. Tultulta kuulostaa :) Meil on aina hyvin ennalta pakatut kassit -ja sit just ennen lähtöä mukaan napatut vara-vara-jutut, joita on sit ilman kassia pitkin autoa. Sit niitä survotaan kasseihin kun toisessa (ja koti)päässä lastaudutaan ulos :)

  Mut toisaalta.. ehkä parempi että on himpun verran liikaa kuin liian vähän tavaraa.. Harmittais lähteä sit määränpäästä etsimään.

  Ja onneks ainakin vaatemäärät vähenee kun lapset kasvaa. Ei tarttee enää niitä varavaatteita niin paljoa :)

  Ihanaa mökkijuhannusta teille!

  VastaaPoista
 2. Huojentavaa kuulla, että muillakin sama ruljanssi :) Juhannus oli meille vasta harjoittelua - todellinen koitos on edessä kun hilpasemme pidemmäksi aikaa mökille. Saapa nähdä kuinka silloin käy :)

  Kauniita kesäpäiviä teille!

  VastaaPoista