7. marraskuuta 2009

Pieni enkeli


Ihana lauantaipäivä.

Aamulla lapset askartelivat kirjettä joulupukille, minä join pitkästä aikaa ison kupin cappuccinoa ja lueskelin eilen kaupasta ostamaani joululehteä. Joulu on jo päivittäin mielessä ja tuntuu sormissa - ne haluaisivat
nimittäin pipertää kaikkea pientä kivaa.

Kaivoin kaapista jo aikaa sitten Mokosta ostamani enkelin. Siitä taitaa tulla suosikkikoristeeni tänä jouluna. Pienimmän poikasen mielestä se oli kyllä "plinsessa". Koirulainenkin olisi tykännyt "plinsessaenkelistä" ja olisi tahtonut riepottaa sen palasiksi...


Illalla riennän ystävän luo.
Tiedossa tarttuvaa naurua ja roppakaupalla maailmanparannusta.

Ihana Katinkainen Essun tasku -blogista muisti minua tällä tunnustuksella. Kiitos - tämä tuntuu hyvälle.Pohdin pitkään kenelle ojentaisin tunnustuksen eteenpäin. Haluaisin kiittää niin monia inspiroivia ja ihania blogien pitäjiä, mutta lähetän tämän tunnustuksen Little Thimble -blogiin. Sen harmoninen visuaalisuus ja lempeä tunnelma saa minut kerta toisensa jälkeen ihastuksesta mykäksi.

Käykää kurkkaamassa ja ihastelemassa tekin, jos ette ole jo niin tehneet.

7 kommenttia:

 1. Suloinen tuo blondi pörröpää. =)
  Mulla joulu mielessä joka päivä.
  Teen, väkerrän ja ompelen monta tuntia, joka päivä.
  Rakastan joulua!!!!
  Minusta joulukuun loppuviikot kuuluu rauhoittumiselle, ei "joulun laittamiselle". Tykkän tehdä asiat ajoissa ja nauttia sitten lasten kanssa. =)
  Mikä joululehti tuo on? Tuota mulla ei taida vielä olla...

  VastaaPoista
 2. Hei Anrinko,

  Joka joulu aloitan hieman liian myöhään jouluvalmistelut... kortit tuppaa menemään postiin aina viimeinen päivä ja on niitä joskus postiteltu täysillä postimaksuillakin :)

  Joululehti oli A-lehtien Kaikkien Aikojen Joulu. Oikein suloinen ja raikas minun mielestäni. Laitoin linkin, josta voit käydä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin on joulu mielessä ja maalausprojekti käynnissä. :D
  Toivottavasti ilta oli onnistunut!
  Nähdään kohta, kivaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanaista tunnelmaa! Ja tuo koiruus!

  VastaaPoista
 5. Minttumaari, lämpöisin kiitos tunnustuksesta ja punastuttavan ystävällisistä perusteluista eritoten! Ilostuin suuresti!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut Katinkaisen tunnustuksesta! =)

  VastaaPoista
 7. Hei teille vihdoinkin...

  kiitos ihanista kommenteistanne ja antakaa anteeksi hiljaiseloni.

  Kaikki energia, varavarastotkin, ovat huvenneet työkiireisiin ja lasten sairasteluun. On ollut liian monta rautaa tulessa, tuntuu ettei aikaa mihinkään, edes tämän vastakommentin kirjoittamiseen tai blogienne kommentointiin.

  Odotan malttamattomana arjen paluuta normaalirytmiin - sitten palajan.

  Olette mielessäni :)

  VastaaPoista