27. lokakuuta 2009

Vihdoinkin



Jokin aika sitten sain yllätyksekseni Villa Solbackan Kristalta ja Pink Pioniesin Sarilta tämän tunnustuksen.




Olen hyvin iloinen ja otettu teiltä saadusta tunnustuksesta. Ottakaa vastaan vieno kiitokseni.

Pelin henkeen kuului kertoa itsestäni 7 sellaista asiaa, mitä muut eivät vielä tiedä.

Tässä ne seitsemän asiaa, vihdoinkin:
  1. Olen surkea vitsinkertoja
    En ikinä muista vitsejä sanasta sanaan enkä pääse koskaan loppuun asti, sillä alan itse hirnumaan ennen loppuhuipennusta.
  2. Vaikka vitsejä en muista, opin laulujen sanat helposti. Tämän vuoksi mielessäni soi aina jokin kappale. Laulan, hyräilen ja viheltelen itsekseni jatkuvasti. Lapset joutuvat kärsimään siitä tuo tuosta - esikoiseni viimeksi tänään ruikutti, josko äiti voisi lakata lauleskelmasta. Viime viikkoina olen hyräillyt tätä, tätä, tätä, tätä ja tätäkin.
  3. Rakastan elokuvia, joissa on onnellinen loppu. Itkeä tirautan lähestulkoon aina onnelliselle lopulle.
  4. Nukun kuin tukki. Nukahdan heti, kun pääni painautuu tyynyyn ja herään aamulla kellonsoittoon. Lasten syntymän jälkeen nukuin 4 vuotta äärimmäisen niukoilla unilla. Onneksi nykyisin tässäkin huushollissa saa nukkua ilman jatkuvaa heräilyä.
  5. En ole koskaan sukeltanut silmät auki. Pari kertaa olen yrittänyt, mutta enää en edes yritä, niin kamalan tuntuista se oli.
  6. Epäoikeudenmukaisuus ja häijyt ihmiset saavat minut kiukkuisiksi.
  7. Olen täysin hurahtanut neulomiseen, joskaan se ei varmasti ole jäänyt epäselväksi kenellekään. En olisi vielä 3 kuukautta sitten voinut kuvitella, että olisin opetellut uudelleen neulomaan tai saati sitä että olisin näin lyhyessä ajassa addiktoitunut puikkojen heiluttamiseen. Yllä kuva uusimmasta kaulatuubista.

Olen kurja, enkä laita tätä haastetta nyt eteenpäin, sillä se on kiertänyt jo niin monessa blogissa. Napatkoon tämän haasteen vastaan ken haluaa.

9 kommenttia:

  1. Mukava lukea näitä :)

    Kiinnostavaa musiikkia, ihastuin tuohon David Grayn Fugitive-kappaleeseen välittömästi ja muutkin kuulostivat hyvälle.

    Minä taas en enää opi kappaleiden sanoja, lapsena opin ne tuosta vain, ne laulut, jotka silloin opin ovat vielä muistissa, mutta uusia en opi millään.

    VastaaPoista
  2. Niiin mukava kun kirjoitit. Pieni askel lähemmäs sinua =)
    Kaikki muut osuvat myös hyvin kohdalleni, paitsi 4 ja 7 (ehkä joskus on taas kiinnostusta neuloa), mutta nämä sinun neulontatyöt ovat KAUNIIT!

    VastaaPoista
  3. Sun pitäis varmaan osallistua Biisikärpäseen = ) Kauniisti kudot!

    VastaaPoista
  4. Hieno on uusi tuubi pienine yksityiskohtineen tuollaisia ruusukeita haluisin osata tehdä. Yritin kerran ilman ohjeita - umpisolmuhan siitä tuli :)

    VastaaPoista
  5. Hei kaunokaiset ja kiitos kommenteistanne!

    Mirja - David Gray on kyllä tutustumisen arvoinen, jos kiinnostuit. Minä ainakin jaksan kuunnella tätä ja aiempia levyjä aina vaan...

    Krista - :) olet kultainen! Podin erittäin huonoa omaatuntoa, kun tämä 7 asian postaus antoi odottaa niin kauan :)

    Kotivalo - Jos olisi olemassa kotilautapeliversio Biisikärpäsestä, voisin olla aika haka, mutta telkkariin minua ei kyllä saisi ikinä :)

    Valkoinen persilja - kiitos, kiitos - kovin simppeleitähän nämä tekeleeni vielä ovat. Tuota virkattua kukkaosaa en ole tehnyt itse vaan ostin sen muistaakseni 20 sentillä kesällä Savonlinnalaiselta kirppikseltä. Nyt ompelin sen vain tuohon kiinni.

    Leppoisaa keskiviikkoiltaa teille ja kaikille muille täällä piipahtaville!

    VastaaPoista
  6. Ihanaa kun olet herättänyt uinuvat neulontataidot henkiin. Itsekin tekisi mieli..

    Tosi hienoilta näyttää tekeleesi!


    Jaan kanssasi tuon kakkoskohdan :) Minä vihellän, hyräilen tai laulan päivät pitkät. Olen kyllä huomannut, että laulunsanojen helppo oppiminen on periytynyt myös meidän lapsille.. Helpottaa ainakin kovasti heidän kuoronharjoituksia kun ei tarttee montaa kertaa tankata kappaleita kun ne menevät kuin vettä vain :) Samoin Voice pyörii välillä tv:ssä taustamusiikkina (ihan kuin kolmen alle eskari-ikäisen taloudessa sitä ei olisi ;)) joten tytöiltä sujuu niin Antti Tuiskut kuin Kristina Braskitkin ;)


    Kirpeitä syyskelejä teidän suunnille! Tai talvihan tässä kai pian jo on. Tulisi vaan lunta pian :)


    Iida

    VastaaPoista
  7. SÖPÖ kauluri!
    Munkin on pian valmis! :D (ei tosin yhtä hieno!)

    Et ole koskaan sukeltanut silmät auki !!?! :D
    Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin!
    ♥ Isot halit ja terveiset! ♥

    VastaaPoista
  8. Iida - ihanaa kuulla sinusta! Kiva, että muitakin hoilottajia löytyy :) Lauletaanko teilläkin Varis Hiltonia?

    Kaunista syksyä teillekin ja laitahan kuulumisianne joskus toistekin :)

    Sari - Ihan tosi?! JEE - go sis!!! En oo - yrittänyt olen kyllä, mutta tunne oli kuin silmämunat kutistuisi ja tipahtais päästä. Täällä köhitään vielä, mutta kyllä voidaan jo paremmin - onneksi :)

    VastaaPoista
  9. Hih, ei ole Varis Hilton vielä meidän triojukeboksissa ;) Meillä hoilataan sitä "Damn, nyt on elokuu, oon kuivilla ei kiinnosta, sama" eli onkohan se sitten "kuivilla susta" sen biisin nimi. Hauskan kuuloista pienten laulamana :D

    Mie oon vähän laiska kommentoimaan, mutta yritän ilmoitella itsestäni aina sillointällöin :)

    VastaaPoista